Autograf Cabernet Sauvignon

kr. 165,00

Denne vin er lavet 100% på druen Cabernet Sauvignon og stammer fra vineriets “Autograf” serie, som har hvert familiemedlems signatur. Vinen har en mørk rød-rubin farve og dufter intenst af skovbær, kakao, kaffe og sort peber. Den frister med en særlig smag af røde og sorte solbær, stærke tanniner og er tilpas astringent (sammentrækkende).

Type                    Rød, rig, harmonisk

Druer                   Cabernet Sauvignon

Årgang                2017

Alkohol               14%

Nydes ved         18 °C

Velegnet til       Grillet og røget kød, stærke retter, stegte grøntsager, oste

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vinstokkene brugt i denne vin (Cabernet Sauvignon) vokser på et af de bedste steder i vinregionen Valul lui Traian i den sydlige del af Moldova. Jorden er chernozem (sortjord). Druerne bliver håndplukkede, og maceration og fermentering sker i egetræsfade i 20 dage. Under maceration trækkes de bløde tanniner, som er med til at give en afbalanceret og kompleks vin. Fermenteringen er kun på vildgær. Modningen foregår i 50 hl egetræsfade fra Krasnodar (område øst for Krim-halvøen) i 14 måneder under temperatur- og luftfugtighedskontrollerede forhold.

Vinen bærer Petru Dulghers signatur, som har følgende budskab (frit oversat fra moldovisk): “Denne vin bærer vores families styrke. Det er en Cabernet med lagringspotentiale, som jeg efterlader med stolthed til mine efterfølgere.”

Vil du vide mere om Gitana Winery og se vineriets andre vine, så læs endelig videre her.

Du kunne også være interesseret i...