Autograf Merlot

kr. 165,00

Vinen består 100% af druen Merlot og har en mørk rubin farve med lilla skær og en intens smag af skovbær. Det er en velafbalanceret vin med bløde tanniner, som smager af svesker og mørk chokolade med en tekstur som fløjl. Eftersmagen er lang og delikat. Denne vin stammer fra vineriets “Autograf” serie, som har hvert familiemedlems signatur.

Type                    Rød, fløjlsagtig, opulent

Druer                   Merlot

Årgang                2018

Alkohol               14%

Nydes ved         18 °C

Velegnet til       Grillet kød, rødt kød, and, kalkun

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Merlot-stokkene vokser på et 30 hektar stræk på et af de bedste steder i vinregionen Valul lui Traian i den sydlige del af Moldova på et stykke kalkrig chernozem (sortjord).  Druerne bliver håndplukkede og maceration og fermentering sker i egetræsfade i 20 dage.  Fermenteringen er kun på vildgær og den efterfølgende modning sker i lukkede egetræsfade fra Krasnodar (område øst for Krim-halvøen) i 14 måneder under temperatur- og luftfugtighedskontrollerede forhold.

Vinen bærer Svetlana Dulghers signatur, som har følgende budskab (frit oversat fra moldovisk): “Denne Merlot minder mig om den moldoviske sommer, som er fyldt med dufte af modne kirsebær, jordbær og skovbær. Det er en vin som symboliserer min families styrke.”

Vil du vide mere om Gitana Winery og se vineriets andre vine, så læs endelig videre her.

Du kunne også være interesseret i...